STOPPEN MET ROKEN

Stoppen met roken, welke roker hikt hier nu niet tegenaan. Wil je nu echt gaan stoppen, maar voel je je niet 100% zeker dat dit gaat lukken dan zijn Bioresonantie en Tom Stone therapie voor jou de manier om voorgoed van deze ongezonde, vervelende gewoonte af te komen.

Stoppen met roken kan natuurlijk alleen wanneer je het zelf wilt. Wel is het belangrijk dat je jezelf niet een andere gewoonte aanleert, bijvoorbeeld het eten van kauwgom.

Tijdens de behandeling rook je je laatste sigaret of sigaar. Breng dan ook je sigaretten of sigaren mee. Deze moeten van het merk zijn die je normaal rookt. Rook je bijvoorbeeld sigaretten en sigaren, dan moet je beide meebrengen.  

Bioresonantie zorgt ervoor dat de behoefte aan nicotine in één keer uit je lichaam is. Normaal duurt het 72 uur voordat deze behoefte uit je lichaam is.

Het belangrijkste deel van het stoppen met roken is de gewoonte om een sigaret op te steken, de gedachten aan het zin hebben aan een sigaret enz.

Met behulp van Tom Stone therapie wordt aangeleerd hoe je met deze gewoonte, de psychologische zin in de sigaret kunt omgaan. Tot slot krijg je bioresonantie-olie mee. Deze olie gebruik je voor een korte periode.

Ben jij er aan toe om eindelijk die sigaret te laten liggen en te denken aan je gezondheid? Bel en maak een afspraak.