EAV - ELECTRO ACUPUNCTUUR

Electro Acupunctuur volgens Voll (EAV)

Zoals ik al op mijn home-page schreef zal ik dit pas echt gaan uitvoeren wanneer ik mijn HBO-medische basis opleiding heb afgerond.

EAV stelt je in staat ziekte te diagnostiseren. Dit kan zowel in de preklinische fase, dus voordat een patiënt klachten krijgt, als wanneer er al klachten zijn. Meestal is dit laatste natuurlijk het geval, je gaat pas naar de dokter wanneer je klachten hebt.  Decennia lang is er onderzoek gedaan met als basis de aloude bekend acupunctuur.

Bij een ziekte treedt een storing op in de energetische status van organen en weefselsystemen. Met Electro Acupunctuur wordt de weerstand op de acupunctuurpunten gemeten.

Het lichaam kent heel veel acupunctuurpunten. Een eerste consult duurt dan ook rond de 2 uur. Je wordt volledig doorgemeten.

EAV maakt het ook mogelijk om voor chronische ziekten oplossingen te vinden. De oorsprong kan jaren geleden ontstaan zijn en ondertussen veel teweeg gebracht hebben in het lichaam.

De reguliere gezondheidszorg vindt een allergie en gaat op zoek naar hoe je hier zo goed mogelijk mee kunt leven. De EAV vindt de allergie op een veel eenvoudiger wijze. Vervolgens wordt er gewerkt aan het oplossen van het basisprobleem, hoe de allergie is ontstaan, zodat men na de behandeling het product dat allergie veroorzaakt kan eten, in plaats van vermijden.

Ook wanneer je geen klachten hebt kun je je laten doormeten. Maar ook met klachten ben je aan het goede adres. Het is nooit de bedoeling de reguliere gezondheidszorg uit te schakelen. Zeker niet, het kan voorkomen dat u wordt verwezen naar uw huisarts, alleen dan met een gerichte diagnose.

Tijdens het intakegesprek inventariseer ik je klachten, bespreken we het medicijngebruik en doe ik aanvullend onderzoek. Via de meting verzamel ik informatie over de belangrijkste functies van uw lichaam en stel ik vast welke verstoringen er zijn. Vervolgens behandel ik de oorzaak van uw klachten. Ik pak niet de symptomen, maar de gesignaleerde verstoringen aan.

Meetpunten van de hand en voet