BIORESONANTIE

Overal in de natuur komen trillingen (resonantie) voor. Voor de mens zijn vooral geluidstrillingen en elektromagnetische trillingen, zoals het licht en de radiogolven, van belang. Elke materie, bloed, urine, medicijnen, organen, schimmels enz. bestaat uit trillingen. Bioresonantie werkt met deze trillingen.

Cellen, weefsels en organen hebben elektromagnetische eigenschappen. De elektrische stroompjes (trillingen) kunnen buiten het lichaam worden gemeten. Elke lichaamscel heeft zijn eigen frequentie.
Er wordt gewerkt met electroden. Foute trillingen worden door de Remi Wave Pro omgezet naar goede trillingen. De trillingen worden als het ware opgevangen, omgezet en weer teruggestuurd.

Na een behandeling is het belangrijk om veel water te drinken. Zo kunnen negatieve afgebroken stoffen vlot het lichaam uit. 

Met behulp van Electro Acupunctuur wordt de diagnose gesteld. Maar ook zijn er diverse standaardbehandelingen mogelijk. Hierbij kun je denken aan een behandeling van COPD. COPD kan niet worden verholpen, longblazen worden geactiveerd om meer zuurstof op te nemen. Heb je een griepje onder de ledenen, met bioresonantie is het griepje snel verleden tijd. In de Remi Wave Pro zitten 350 standaardprogramma’s en werkt bij de meeste ziekten zonder medicijnen, dus alleen met trillingen.   

Wanneer het lichaam uit balans is kan de energie niet meer doorstromen. Organen werken niet meer naar behoren. Er ontstaan klachten en ziekte kan het gevolg zijn.
Als we de blokkades (oftewel de negatieve energie) opheffen zal het lichaam weer in staat zijn zich te herstellen. Door het lichaam te prikkelen en de werking van de organen te stimuleren kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen.

Bioresonantie kan ziekmakers uitschakelen, hormonen en enzymen repareren, schimmels en parasieten doen verdwijnen, psychische trauma’s en stress verdrijven.

Bioresonantie werkt op het trillings- en/of energieniveau van het lichaam. Ze ondersteunen het immuunsysteem en beschermen het lichaam tegen ongunstige invloeden en aandoeningen.

De Bioresonantie Therapie is er dus op gericht het lichaam zelf aan te zetten tot herstel! Zowel acute als chronische klachten kunnen worden behandeld.

Heb je klachten en ben je nieuwsgierig, stuur een e-mail en beschrijf daarin je klachten. Ik zal je zo snel mogelijk beantwoorden en vrijblijvend adviseren.